@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 有點失落, 有點吾開心>.< 開POST 會有人陪我傾計嗎??

2008-8-9 22:31 TOMMYSUCKER
大學畢業返來香港長住, 系美國努力幾年,終於涯到畢業,以為返來香港會有好d的生活, 點知而家未穩到工,而且很多朋友都少左聯絡.
靜落來,其實有種失落,迷惘...........

我名:TOMMY
年齡:22
興趣:好多,行街,movie, shopping,有時喜歡自己一個看下書.

可以傾計,吾會無野講的,同我傾下計啦,做朋友的你系幾歲,男女都
無所謂啦,,,吾系add左我吾出聲或者串我就的啦...多謝大家.

PM我留MSN或者直add我MSN  [email][email protected][/email][/email] :icon30:    :icon30:

[ Last edited by TOMMYSUCKER on 2008-8-11 at 07:01 PM ]

2008-8-9 22:33 草紙
[color=#FF3490]welcome to ktzone =)*

會 員 開 主 題 時 請 介 紹 一 下 自 己 (eg:名稱,年齡,興趣 etc . )

如果連名都唔講...即扣20威望及關閉主題

由 於 會 員 在 主 題 且 沒 有 介 紹 自 己 。
暫 時 關 閉 主 題 , 請 以[img]http://ktzhk.com/images/default/edit.gif[/img]制,修 改 內容
會 員 修 改 後 可 pm 本 區 版 主 重 新 開 啟 主 題 。

大 家 開 post 都 系 想 識 下 朋 友 , 但 都 要 守 規。
咁 樣 我 地 先 可 以 做 得 更 好 。 多 謝 合 作 =)*[/color]

2008-8-10 00:39 草紙
[color=#FF3490]主 題 已 重 新 打 開 , 希 望 你 系 ktzone 玩 得 開 心 d ^^

你 好 , 我 叫 草 草 [/color]

2008-8-11 19:05 TOMMYSUCKER
li到比自頂嗎??

2008-8-11 20:31 byhk
我同你傾計啦~
你都係剛剛回港jei~
慢慢搵~一定搵到工既~以你能力~
我而家都冇野~
不過情況俾你差~
我學歷一d都唔好~

2008-8-11 22:03 傻星
22歲有學位..*0*真好..
你讀邊一科ga~~
睇下岩5岩key 先=w=+
搵工5急得..
遲早會遇到份岩自己既.5好咁擔心先得ga∼^^

2008-8-11 23:19 TOMMYSUCKER
我想緊好吾好做住保險先,因為好多保險公司都要缺人...好似保誠保險個d....

日日系屋企等消息有d浪費時間...

2008-8-13 18:48 Angelyiu1234

2008-8-16 00:55 kennethstar
[quote]Originally posted by [i]TOMMYSUCKER[/i] at 2008-8-11 11:19 PM:
我想緊好吾好做住保險先,因為好多保險公司都要缺人...好似保誠保險個d....

日日系屋企等消息有d浪費時間... [/quote]
搵工好忌入錯行∼
妳一係搵d pt 做緊先囉∼
後生仔∼大把時間

頁: [1]