@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 招16~18女朋友/朋友

2008-1-2 04:38 細豐
招18歲以下的真心女友!!!
我叫細豐! 我19ys
想有個真心女友陪我過日子!
我住葵涌區,
我樣普普通通, 唔係好高,短髮, 有戴眼鏡!
期望有個可愛帶點溫柔, 善解人意, 唔肥唔瘦既女仔啦!
做朋友先都得ge~o岩咪一齊發展下囉! ^^
有興趣留msn同我傾一傾!!!

2008-1-3 17:58 persimmonchikag
hi
我在四處認識朋友
做朋友可以ma?
打擾了^^

2008-1-4 07:54 細豐
hihi~~你好呀~

2008-1-4 18:40 琪星
做個FD啦*
MSN - [email][email protected][/email]

2008-1-6 01:15 細豐
add左你~~~

2008-1-8 03:42 細豐
有冇人呀????

2008-1-8 22:23 yi@alison
你鍾意就add下我喇~
msn:[email protected]

2008-1-27 13:19 suju_4ever
Hi∼
有D人叫我雯雯,有D叫我Melody,有D叫我游游..
其實叫乜都冇所謂..
我住喺加拿大而我都係加拿大人..
不過我住喺香港都有12年架..所以唔洗驚我成日用英文講野..
我就嚟16歲,我同幾多歲嘅人做朋友都無乜所謂,最好唔好太大啦..(意思唔好過25都得)
我有小小肥,但我認為做朋友唔應該睇佢外表,所以唔好介意我啦∼
我最鐘意聽音樂,唱歌,同行街Shopping..
希望大家會同我做fd啦∼ =)

我個msn: [email][email protected][/email]  (有興趣add我啦∼!)

2008-3-26 17:20 ~tingting~
hi**
我叫婷婷**
做個fd吧!!
我既msn:[email protected]
add我喇!!中意就!!

頁: [1]
查看完整版本: 招16~18女朋友/朋友