@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 大家好啊~一個15歲的女仔,好想搵一個14~17歲的男朋友仔

2009-5-25 19:21 由夜
大家好啊~一個15歲的女仔,好想搵一個14~17歲的男朋友仔

大家好啊~一個15歲的女仔,好想搵一個男朋友仔

我係住東區的,

電話3台

我想找一個14~17歲專一的好男友

樣子我覺得ok就得, 不煙不酒不吸毒

住係附近,真心對我好,唔花心,體諒我,陪下我,有時可以接我放學
[color=red](玩玩下的,千萬唔好add我)[/color]

唔會因為想仆野就同我係一齊

有興趣者可以add我
[color=red](講明唔係搵fd,係搵男朋友)[/color]

msn:[email protected]

本人期待着你的回覆

[[i] 本帖最後由 由夜 於 2009-5-25 19:47 編輯 [/i]]

2009-5-26 01:23 tabris_S
我23歲得唔得/____\

2009-5-31 01:49 tomwong
招一个真心既女友,样子不重要.......
我叫牙軒,14碎....172cm
想温一个对我真心,对我好好既女友,5洗成日陪到我...
就算陪五到我,都要陪我倾下计(电话,msn)
要關心我,爱我...
要14碎以下,172cm以下....
,好想快温到新的开始....打電話比我都得:62258892
有意+msn:
[email][email protected][/email]

2009-6-18 23:22 BCYZ
路過........
你講野好鬼直接喇> <
加油喇!!!

2009-6-25 23:43 浩然哥哥
21得唔得呀..

2009-7-5 19:51 chris2005
wow 我18大左d 介意嗎@@?

2009-7-16 00:03 grando69885
路過,希望你早d搵到一個對你好的男友吧

2009-8-27 14:54 marco5
22 yr old:(

hi,我叫阿tom,我今年15,一齊系msn傾下計啦,快D add我MSN啦

[[i] 本帖最後由 90204305 於 2010-5-22 22:29 編輯 [/i]]

2010-5-21 16:51 loveching92
[email][email protected][/email]
我系男仔...5知可5可以sd sms/做fd呢??
我叫牙成
路過嘅朋友仔都可以即刻add我

2010-5-31 10:29 s031063
19了
十卜

2010-6-2 05:15 tara2008
我33歲得唔得.XXD

頁: [1]